matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Zadanie
ekoch:
ponizszy rysunek przedstawia proste opisane rownaniami a y=2x−1 y=−x+3 b y−2x−2+0 y+x−3=0 c y−2x+1=0 y−y−3=0 d 2y+x=−2 y=3−x Niezbyt równy obrazek ale tam gdzie sa kropki proste przecinaja sie z x i y
27 lis 12:45
ekoch:
prosze o pomoc
28 lis 11:15