matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wyznacz resztę z dzielenia wielomianu przez wielomian
gość:
wyznacz resztę z dzielenia P(x)= x
2
003+1 przez W(x)=x
2
−1
26 lis 18:05
M:
1 mar 18:51
blue:
x
2
=1 p(x)=(x
2
)
1001
*x+1=1*x+1 r(x)=x+1
6 mar 23:37