matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
sprzecznosc?
Marcin:
1
x
3
= −
?
2
26 lis 15:32
ZKS:
Nie.
26 lis 15:43
Marcin:
1
a jak?
3
√
−
2
26 lis 15:48
tomcio:
8
−
3
26 lis 15:49
pomagacz:
√
−8
= sprzeczność
3
√
−8
= −2 (−2)
3
= −8
26 lis 15:49
ZKS:
Jeżeli jesteś w liceum to tak ale jeżeli na studiach to 2 pierwiastki jeszcze będą.
26 lis 15:50