matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rownanie
Marcin:
2x
7
− x
4
− x = 0 czy to moze byc tak: x( 2x
6
− x
3
− 1) = 0 i t = x
3
x = 0 2t
2
− t − 1 = 0 itd?
26 lis 14:57
ZKS:
Tak właśnie o to chodzi.
26 lis 14:58
Marcin:
dziekuje
26 lis 14:58