matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wykres funkcji
app:
wykresem funckcji f(x)
3
4
x+5 jest prosta o równaniu....? A. 3x+4y−20=0 B. 3x−4y+20=0 C. 4x+3y−20=0 D. 4x−3y+20=0 proszę o pomoc.
24 lis 19:51
app:
upppppppp
24 lis 20:07
aa:
3
y=
x+5 /*4
4
4y=3x+20 3x−4y+20=0
24 lis 20:17