matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Określ wzajemne położenie plaszczyzn Q1, Q2, Q3
martynka :
Określ wzajemne położenie plaszczyzn Q1, Q2, Q3 Q1; 5x−z+3=0 Q2; 2x−y−4z+5=0 Q3; 3y+2z−1=0 prosze o pomoc
24 lis 17:02