matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Pomóżcie
Damian:
2x−y−6=0
23 lis 15:45
Marcin:
y=2(x−3)
23 lis 19:02
Jolanta:
zalezy jakie masz polecenie ,jezeli ma byc prosta to y=2x−6
23 lis 20:28
ss:
od poczatku to prosta do konca
23 lis 20:29