matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Podłożenie do funkcji f
Gościniec:
Ludziska, jeżeli mam punkt: A=(−2,−4) B=(0,4) to jak go muszę podstawić do wzoru y=ax+b?
22 lis 20:40
Godzio:
A(x,y) = (−2,−4) ⇒ x = − 2 , y = −4
22 lis 20:42