Własności funkcji, dziedzina, miejsce zerowe
Alek: Podaj dziedzinę i miejsce zerowe funkcji
f(x)=√x/x−3
f(x)=√x/x+3
f(x) = pi{x−3}/x
22 lis 20:23
Alek: p(x−3}/x −−−> to jest poprawka do podpunktu c
22 lis 20:23
Alek: Wybaczcie za spam, odpowiedzi: a) <0;3) U (3;nieskonczonosci)
b) <; nieskonczonosci) c) <3 do nieskonczonisci) Czy ktos mi moze to wszystko rozpisac?
22 lis 20:25
Alek: Czy ktoś mi pomoże? Jest to ważne.
22 lis 20:44
Alek: Przepraszam was wszystkich za ten spam, ale pilnie to potrzebuje na jutro
22 lis 21:11