22 lis 20:07
Aga: D: x≠−7
| Ix−1I | | Ix−1I | |
| ≤0⇔ |
| =0⇔Ix−1I=0⇔x=1 |
| Ix−7I | | Ix−7I | |
22 lis 20:11
Vizer: Wartość podmodułowa przy takiej nierówności może być tylko równa 0
22 lis 20:11
Karola: a nie |x+7|?
22 lis 20:21
Karola: a nie |x+7|?
22 lis 20:22
sushi_ gg6397228:
to i tak nie ma znaczenia czy bedzie |X+7| czy |X−7|
po prostu byl chochlik w pisaniu
22 lis 20:24
Aga: Te chochliki często mi się zdarzają.
Nie miałam żadnych badań, ale zastanawiam, czy nie jest to jakaś dysfunkcja, teraz tak bardzo
modna.
22 lis 20:33