matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
jak rozwiazac jakims fajnym sposobem?
zbk:
dana jest prosta o równaniu 2x−3y +5 = 0 i punkty K=(1,2) L = (2,4) oraz M (5,4) Po jednej stronie tej prostej leżą punkty KL czy LM czy KM czy KLM
22 lis 19:52
zbk:
ma ktoś pomysł?
22 lis 20:17