logarytm : oblicz
andrzej: OBLICZ :
serdecznie dziekuję jeśli ktoś wytłumaczy
22 lis 19:31
Patryk: masz 0 w odpowiedziach ? sprawdz
22 lis 19:42
rumpek:
log
4(x) = (*)
x = log
44
x = 1
(*) = log
41 = 0
22 lis 19:45
andrzej: nie mam odpowiedzi do tego, ale sam tez jakoś okminiłem to zadanko (chwilowe olśnienie

) i
mi na koniec wyszło log
41 czyli 0. Mysle ze skoro i mi i Tobie wyszło zero to coś w tym musi
być

Dzięki
22 lis 19:48
andrzej: oo super rumpek, dzieki bardzo

czyli dobrze myślałem a teraz mam pewność
22 lis 19:49
menik: To zadanko jest z jutrzejszej maturki? Macie jakieś przecieki?
22 lis 19:52
andrzej: nie to jest zadanko z jutrzejszego sprawdzianu z matmy
22 lis 22:36
rumpek: Matko, a ci z tymi przeciekami. Co będzie to będzie
22 lis 22:39