matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
??
karolina:
Dlaczego 3
1
0
*3
2
0
*3
3
0
=27
2
0
skoro a
x
*a
y
=a
x
+
y
22 lis 18:53
Qba:
bo 27
20
= (3
3
)
20
a (a
x
)
y
= a
x*y
22 lis 18:58
karolina:
aha, to na kij podają inna odpowiedź jak można prościej i tylko wprowadzają w bład dzięki
22 lis 19:00
Eta:
22 lis 19:02