matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
prosze o pomoc
Natalia:
Rzucono kostka do gry i moneta. Jakie jest prawdopodobienstwo ze wyrzucono reszkę i co najwyzej 2 oczka?
22 lis 18:32
Eta:
|Ω|=6*2=12 A={(R,1)(R,2)} |A|= 2 P(A)=....
22 lis 18:40