matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
?
Patryk:
jeśli w danym ciągu n=7 ,a
n
=64 to a
7
=64 ?
22 lis 15:51
Patryk:
?
22 lis 16:06
Patryk:
?
22 lis 18:38
Patryk:
?
22 lis 18:38
Patryk:
?
22 lis 19:15
Eta:
Taaaak
22 lis 19:15
Patryk:
dzięki
22 lis 19:19