matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
:|
licho z matmy:
Mam takie jedno zadanie i nie wiem jak sie do tego zabrac
Liczby dodatnie a , b ,c spełniaja warunek log4 c=log3 b = log2a=2 . Oblicz pierwiastek abc
21 lis 19:00
licho z matmy:
pomożcie
21 lis 19:43