źle mi wyszło
Asia: 1:2 + 2:3+ 3:4=
mi wychodzi 1 i jedna 12 a w odpowiedziach jest jedna cala i 11 dwunastych
21 lis 16:30
cdn:
| 1 | | 2 | | 3 | | 6 + 8 + 9 | | 23 | | 11 | |
| + |
| + |
| = |
| = |
| = 1 |
| |
| 2 | | 3 | | 4 | | 12 | | 12 | | 12 | |
21 lis 16:33
krystek: | 1 | | 2 | | 3 | | 6+8+9 | |
| + |
| + |
| = |
| =... |
| 2 | | 3 | | 4 | | 12 | |
21 lis 16:33
Asia: 23 dzielone na 12 to jest 1 cala i 1 dwunasta a nie ten wynik wlasnie
21 lis 16:35
krystek: A ile tp 12*1+1=?
21 lis 16:37
cdn:
| 23 | | 12 + 11 | | 12 | | 11 | | 11 | | 11 | |
| = |
| = |
| + |
| = 1 + |
| = 1 |
| |
| 12 | | 12 | | 12 | | 12 | | 12 | | 12 | |
21 lis 16:39