matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
ola:
A={2,4,6,8,10} B={x∈R i x>5} to A v B={2,4} v {x∈R ;x>5} A
B
={6,8,10} A\B={2,4} B\A={x∈R ; x>5 , x≠6 , x≠8 , x≠10} sprawdzicie?
18 mar 18:11
ala:
Ile tych samych postów
19 mar 00:55