matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Potęgi
Kulas:
[(
√
2
)
−1
+
√
2
]*[
√
2
−(
√
2
)
−1
]
20 lis 19:23
Kulas:
za trudne ?
20 lis 19:42
ICSP:
√
2
√
2
1
(
+
√
2
)(
√
2
−
) = 2 −
= 1,5 Chyba jedno z prostszych jakie
2
2
2
dziś robiłem xD
20 lis 19:47
dero2005:
(a+b)(a−b) = a
2
− b
2
20 lis 19:48