matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
prosze o pomoc
roxsi:
(q+2)
3
=q(q
2
−2q)+2(2q−1)
2
27
5
+3
14
x=3
9
*81
2
−3
14
20 lis 17:34
Jack:
jakie jest polecenie?
20 lis 17:48
roxsi:
rozwiazac obydwa
20 lis 17:49
roxsi:
(x+2)
2
−1:2−(3x−1)
2
:4=4−7(x+1)
2
:4
20 lis 17:52