Naszkicuj wykres funkcji f: X - > R określonej wzorem f(x) = |x|.
olek: Naszkicuj wykres funkcji f: X − > R określonej wzorem f(x) = |x|.
I teraz: X= (minus nieskończoności ; 0) jak to narysować?
No i to: X= <−3;−1> U <2;4>
20 lis 13:59
Alek: Czy ktoś mi pomoże to narysować?

Pilne, bardzo to teraz potrzebuję.
20 lis 14:11
Aga:

trochę mi się przesunęło.
20 lis 14:16
Alek: No właśnie tak myślałem, ale podpunkt c jak zrobić?
20 lis 14:18
Aga:

Linie przerywane narysowałam, bo nie ma kratki.
20 lis 14:21
Alek: Bardzo Ci dziękuję

. Wszystko rozumiem już, a do tych dwóch przykładów miałem wątpilowości.
20 lis 14:22
Alek: Aga, jeszcze jedno pytanie.
1. Jak mam napisane zadanie: Uzupełnijj tabelę funkcji f:R−>R i naszkicuj jej wykres. I mam
tabelkę, to wtedy też łączę punkty?
2. Jakby nie pisało f:R−>R to bym nie łączył punktów?
20 lis 14:31
hhh:

hhh
19 mar 13:01
jebacdisa123:

jebacdisa123
20 mar 16:30
curvus maxima:

α
∞ ∞ ∞ ∞ w
∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ s
STORM
21 mar 18:15
Disstream:
21 mar 18:17
konrad:

ππππ
21 mar 18:18
Disstream: jebać gierczaka skurwysyna
21 mar 18:20
Disstream: (π) erdol sie dis
21 mar 18:21
STORM:

≤≤≥≥≥≥xdDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDλ````````````````````````````````````````````
```````````````````````````
21 mar 18:21
józef:
21 mar 18:22
józef: siema jak tam grill u cioci ? 52 AAJAJAJAJ GRUBY NA BUDE GRUBY NA BUDE GRUBY NA BUDE GRUBY NA
BUDE GRUBY NA BUDE GRUBY NA BUDE GRUBY NA BUDE GRUBY NA BUDE
210
a2
a2
√69√69√69√69√69√69√69√69√69√69√69√69√69√69√69
√69√69√69√69 √69√69√69
21 mar 18:26
KURWAAAAAAAAAAAAAAAAAA:

japierdole jd
21 mar 18:26
AAAAAAAAAAAAAAAA: ej ale zjebałeś ten przykład mordo
21 mar 18:27
Disstream:
21 mar 18:30
józef:
21 mar 18:32
józef:
21 mar 18:35
Disstream:
21 mar 18:35
Disstream: trójkąt i okrąg siedzą w barze, przychodzi tańska i mówi gruby na bude
21 mar 18:36
Trójkąt: pierdole ciebie w dupe kondzio
21 mar 18:36
Pitagoras: h2+u2=j2
i jebać grubego
elo
21 mar 18:38
Romb: Porombało was?
α+β=180℃
21 mar 18:40
Wiktor: Naszkicuj wykres funkcji f:X−−>R określonym wzorem f(x) = |x| −1 . Wyznacz zbiór wartości
funkcji f .
a)X = {−4,−1, 0, 1,3 }
c) X=<−3; −1> U <2;4>
8 kwi 14:45
Jerzy:
Dlaczego nie zakładasz nowego tematu ?
8 kwi 14:47
d:
16 maj 15:11
Xd:
∞∞
19 mar 16:44