matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
:|
licho z matmy :
uzasadnij ze jezeli a+b = 1 i a kwadrat + b kwadrat= 7 to a do czwartej + b do czwartej=31 .. Pomożcie
19 lis 22:50
aa:
https://matematykaszkolna.pl/strona/2986.html
19 lis 22:51
licho z matmy :
dzieki
19 lis 22:58