rownania
roxsi: [0,15(2−113a)−312]:(−4)= 12
19 lis 20:44
roxsi: prosze o pomoc
19 lis 20:45
nauczycielka: zamieniasz na ułamki zwykłe i wykonujesz dzialania na ułamkach zwykłych (bo widze chyba 1/3 ale
nie mam pewnosci czy dobrze widze...)
19 lis 21:43
roxsi: [15100*(2−43a)−72]:(−4)=12
20 lis 13:52
roxsi: U(x+2)2−1u{2}−U(3x−1)2u{2}
20 lis 13:56
roxsi: (q+2)2=q(q2−2q)+2(2q−1)1
20 lis 14:00
roxsi: 275+314x=39*812−314
20 lis 14:02
roxsi: 3 od konca jest zle napisane
20 lis 14:03
roxsi: prosze o pomoc
20 lis 14:06
Kylu: −26 mi wyszło
20 lis 14:14
roxsi: w ktorym ale jak to rozwiazałeś?
20 lis 14:28