:)
madzia: hej

zad.1
wartosc wyrazenia 5
100+5
100+5
100+5
100+5
100 jest rowna?
a)5
500
b)5
101
c)25
100
d)25
500
jak to obliczyc?
zad.2
cene pewnego towaru obnizono najpierw o 30%, a nastepnie obnizono o 20%. o ile obnizono cene
towaru?
zad.3
ile wynosi to wyrazenie zapisane w postaci jednej potegi 2
√50−4
√8
19 lis 15:58
sushi_ gg6397228:
1) x+x+x+x+x=..
19 lis 15:59
dero2005:
ax*ay = ax+y
5100+5100+5100+5100+5100 = 5*5100 = 51*5100 = 5{100+1} = 5101
19 lis 16:13
Święty: 3) 21,5
19 lis 16:16
Święty: 2) o 44%
19 lis 16:24