matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiąż
Aga:
Rozwiąż graficznie i algebraicznie równanie f(x)=g(x)
4
f(x)=|
|
|x|−2
g(x)=x−2
19 lis 13:04
Ada:
f(x)=|{2}{x}−2| g(x)= 3
19 lis 13:05
Ada:
2
f(x)=|
−2|
x
g(x)= 3
19 lis 13:05