Oblicz granice jednnostronne funkcji we wskazanych punktach:
Amadi: Oblicz granice jednnostronne funkcji we wskazanych punktach:
| | 1 | |
W zadaniu jest e do potęgi |
| ale forum nie chcę mi przyjąć Ułamka jako potęgi  |
| | x | |
18 lis 15:59
Suchejroo: we wskazanych punktach? czyli?
18 lis 16:00
Amadi: x=0, zapomiałem dopisać
18 lis 16:02
Suchejroo: masz odpowiedzi i szukasz jak to rozwiazac czy szukasz odpowiedzi i rozwiazania ?
18 lis 16:05
Amadi: Szukam rozwiazania i odpowiedzi niestety. O ile się nie myle to koleżanka która to rozwiązała
miała wyniki 1 oraz −1 ale nie wiem czy dobrze rozwiązała.
18 lis 16:07
Amadi: Kolejny podpunkt którego nie daje rady zrobić tego samego zadania:
| | 1 | |
f(x)= |
| , w punktach x=2, x=3, x=4 |
| | ln Ix−3I | |
18 lis 16:13