Jakub gada
Andrzej: Od kiedy jest ta zakłada (bo ja ją dopiero dzisiaj zobaczyłem) ? Hehe ale fota świetna, a poza
tym dobra robota, bo w końcu filmiki poukładane
18 lis 12:42
Monika: No raczej długo
18 lis 12:43
Andrzej: Poważnie? Nie no odwiedzam codziennie tą stronę, ale ani razu tego nie zauważyłem (dopiero
dziś) ...Chyba jestem ślepy...
18 lis 12:47
Monika: z tego co wiem to Jakub coś tu zmieniał
18 lis 12:50
Andrzej: A już chyba wiem co jest grane

Wczoraj odblokowałem w przeglądarce "wyskakiwanie okienek"

I nie zablokowałem tego ponownie. I w taki oto sposób dowiedziałem się , że istnieje "Jakub
gada"
18 lis 12:52
Monika: hehe no to spoko a też zajmujesz się rozwiązywaniem zadań na tej stronie
18 lis 12:53
Andrzej: Lol to nie przez "wyskakujące okienka", jednak jestem ślepy jak kret... Że ja dopiero dzisiaj
dostrzegłem tą opcje, masakra

Powiedziałbym raczej tak, że tutaj się uczę no i wiadomo
rozwiązuje przykłady te które tu są, ale przykładów jest dość mało dlatego skacze na
'zadania.info' i rozwiązuje tam.
18 lis 13:00
Monika: mało

mam 4 zadania do rozwwiązania
18 lis 13:02
Andrzej: No to na co czekasz, rozwiązuj
18 lis 13:06
ICSP: z czego te zadania?
18 lis 13:07
Monika: funkcje
18 lis 13:11
ICSP: uff
Już się bałem że prawdopodobieństwo. Możesz dać w nowym temacie.
18 lis 13:12
Eta:
18 lis 13:13
Monika: 1. Przedstaw rozwiązanie układu nierówności w prostokątnym układzie współrzędnych i podaj dwa
punkty spełniające ten układ:
2x +y – 2 ≥0
y ≤2
2.Narysuj wykres funkcji y = x2 +1 i omów jej własności.
3.Napisz równanie prostej y = ax +b wiedząc, że f(− 4) = 11 i f(1) = 1.
4.Punkt K = (− 5, 8 ) przesunięto o wektor AB = [ − 2, 4 ] i otrzymano punkt P. Znajdź
współrzędne punktu P.
18 lis 13:15
ICSP: to chyba nie jest nowy temat...
18 lis 13:16
Monika: wiem ale widze że dwóch użytkowników ma te zadania i nikt ich nie zrobił
18 lis 13:17
Monika: dodane
18 lis 13:21
Jakub: "Jakub gada" dodałem dopiero wczoraj w nocy. Wreszcie trzeba było te filmiki, które są od dawna
na youtube pokładać i dodać na matematyka.pisz.pl. W sumie jest ich koło 600.
18 lis 14:18
Monika: wow aż tyle
18 lis 14:19
Andrzej: Czyli jednak nie jestem ślepy

. A z filmikami super sprawa, nie dość że poukładane to i pod
ręką. Tylko się cieszyć
18 lis 14:56
Monika: no tak ale kto patrzy na filmiki tu się zadanka robi
18 lis 14:57
Andrzej: Jak mam być szczery to ja patrzyłem nie raz

Najpierw czytałem dział i go powoli kapowałem,
później nie raz przeglądałem filmiki (tylko ze jeszcze na youtubie, trza było go szukać, co
trochę czasu zabierało, a teraz są pod ręką). W tych filmikach czasem Jakub wtrąca ciekawe i
przydatne informacje (oczywiście poza główną treścią filmiku) . W każdym razie ja polecam
przejrzeć

Nie chceta nie przeglądajta
18 lis 15:05
Monika: no może i tak być ale nie ważne niech będzie co chce na tej stronce byleby dobrze chodziło
18 lis 15:07
penis:
17 wrz 17:16
penis: guma kondon
17 wrz 17:16
Justyna: Jakubie, jesteś moim Mistrzem

Serio. Uczę się na maturę z Tobą. Pozdrawiam
4 maj 17:31