matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz pole trójkąta ABC w układzie wspołrzednych x,y,z
Bartosz c1h3m:
Proszę o pomoc. Oblicz pole trójkąta ABC o wierzchołkach w punktach A=(3,0,0) B=(1,5,0) C=(1,3,5) oraz o male komentarze dlaczego tak a nie inaczej
17 lis 23:45