matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
trygonometria wykres
andrew:
wykonaj wykres funkcji y=sinx a nastepnie odczytaj z niego rozwiazanie: sinx=0 sinx>0 sinx<0 sinx=1/2 sinx≥
√
2
/2 jak zrobic to zadanie?
17 lis 17:41
:
18 lis 18:40
Andrzej:
Imienniku zerknij tu:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1578.html
18 lis 18:41