matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Rownanie logarytmiczne
elite:
Rozwiaz rownanie log
√
x
5=log
5
(x−1)
17 lis 02:43
Bizon:
1
log
a
b=
log
b
a
1
czyli:
=log
5
(x−1) ... itd−
log
5
√
x
nie zapomnij o dziedzinie
17 lis 09:50