matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wartość funkcji
Matii:
Wyznacz najmniejsza i najwieksza wartosc funkcji f(x)=−x
2
+6x+2 w przedziale <−1,4>
16 lis 21:39
Jolanta:
f(−1)=−(−1)
2
....... f(4)= y
w
=....
16 lis 21:41
Eta:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1683.html
16 lis 21:41