matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
dodawanie ułamków
KMC:
cześć
Proszę o sprawdzenie lub naprowadzenie mnie na dobrą drogę
1
7
+
5
85
=
1*85+7*5
7*85
=
2975
595
=5 z góry dzięki za zerkanie
16 lis 21:03
ICSP:
1
1
17
7
7+17
24
+
=
+
=
=
7
17
7*17
7*17
7*17
119
16 lis 21:05
Jolanta:
85+35=120
16 lis 21:05
KMC:
dzięki zamiast + wykonałem mnożenie wzrok mnie zawiódł
16 lis 21:12