matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Równanie
Karolina :
Proszę o Pomoc
Rozwiąż równanie :
√
x
2
+6x+9
=2
16 lis 20:23
anonim:
√
(x+3)
2
=2 |x+3|=2 dalej chyba dasz radę?
16 lis 20:29
Karolina :
No chyba powinnam dać radę zobaczę
ale i tak dzięki za pomoc
16 lis 20:31