równanie
Kuki: jak obliczyc to równanie?
11-x
______ =0
x2-11
17 mar 20:16
tim: zał.
x2 - 11 ≠ 0
11 - x
-------- = 0 ⇔ 11-x = 0
x2 - 11
17 mar 20:19
Eta:
Równań się nie oblicza!... tylko
rozwiązuje zapamiętaj!
określ dziedzinę
D; x
2 - 11≠0 to x ≠
√11 i x≠ -
√11
teraz tylko licznik =0
czyli 11- x = 0 to już banał dasz raaaadę
17 mar 20:22
Mickej: i co z tego wynika
17 mar 20:22
Eta:
tim?.... byłeś w kosmosie


?
17 mar 20:23
tim: Dalej jak opisała (com)Eta
17 mar 20:23
tim: A czemu niby? Tzn niedługo odlatuje, a co?
17 mar 20:23
Eta:
A co Mickej chciałbyś ?
17 mar 20:23
Eta: tim, bo byłeś szybszy tym razem ode mnie
17 mar 20:24
tim: A... ^^ Nie no niedługo będę, ale próbuję zwiększać prędkość
17 mar 20:25
Mickej: nic bym nie chciał poza tym że nie ma rozwiązania równanie

a
17 mar 20:26
17 mar 20:27
Mickej:
17 mar 20:29
17 mar 20:32
tim: Dobra.. ja lece.. może dziś na Saturna? ^^ Do jutra.
17 mar 20:44