matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
promień i srodek okregu
Lula:
i jeszcze jedno pytanie czy dobrze myślę? (x−2)
2
+(y+1)
2
=9 to czy r=3 a środek 2,−1
prosze o sprawdzenie
16 lis 18:21
Eta:
ok
16 lis 18:21
Magdalena:
Dokładnie
(x−a)
2
+ (y+1)
2
=r
2
S=(a,b) a r juz masz
16 lis 18:23
Magdalena:
(y−b)
2
*
16 lis 18:24
Lula:
dzieki dzieki Wam
16 lis 18:24