matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Ewelina:
Rozwiąż układ równań k{y=(x+3)
2
− (x−2)
2
&4(5x+3)= (y+1)
2
−(y−1)(y+1)
16 lis 17:50
Ewelina:
⎧
y=(x+3)2 − (x−2)2
Rozwiąż układ równań
⎩
4(5x+3)= (y+1)2−(y−1)(y+1)
16 lis 17:52