matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Pomocy
xRogal:
Zapisz w postaci jednej potęgi: 5
6
:5
4
= (
2
3
)
3
*(
2
3
)
2
= (−2)−
1
*(−2)−
3
*(−2)
4
=
√
1
9
16
*(−2)+1,2*
5
12
=
16 lis 17:19
aa:
5
6
=5
6−4
5
4
16 lis 17:21
aa:
2
(
)
3+2
3
16 lis 17:21
aa:
wzoryyyy
16 lis 17:21