matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy. Oblicz
ada:
2log
3
9
16 lis 17:09
ICSP:
2 * 2 = ?
16 lis 17:11
Paweł:
log
3
9
2
= x 3
x
= 9
3
3
x
= 3
6
x = 6
16 lis 17:14
ICSP:
Paweł
przelicz jeszcze raz
16 lis 17:16