matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy
kama:
log
c
1/3= −1/3
16 lis 15:43
i:
1
ze wzoru log
a
b=
log
b
a
16 lis 15:50
kama:
czyli jak to będzie?
16 lis 16:03
aa:
1
1
1
log
c=−
⇒
−
1
3
3
3
3
16 lis 16:05
aa:
log o podstawie 1/3 z c
16 lis 16:06