Pomocy
misia: 1. Przedstaw rozwiązanie układu nierówności w prostokątnym układzie współrzędnych i podaj dwa
punkty spełniające ten układ:
2x +y – 2 ≥0
y ≤2
2.Narysuj wykres funkcji y = x2 +1 i omów jej własności.
3.Napisz równanie prostej y = ax +b wiedząc, że f(− 4) = 11 i f(1) = 1.
4.Punkt K = (− 5, 8 ) przesunięto o wektor AB = [ − 2, 4 ] i otrzymano punkt P. Znajdź
współrzędne punktu P.
16 lis 15:28
misia: Prosze o dokładne rozwiązanie zadań z wykresami
16 lis 15:29
misia: jak to zrobić
17 lis 15:17