matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
jaką ma długość przekątna
ktoś:
czy długość przekątnej prostopadłościanu o krawedziach a=5,b=6, c=10 ma długość
√
61
15 lis 21:12
dero2005:
D =
√
a
2
+ b
2
+ c
2
=
√
161
15 lis 21:15
ktoś:
ok dzięki mam zaznaczone
√
161
a pisze
√
61
15 lis 21:23