matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
sonia:
3
9
*3
−
6
(2
5
)
−
2
5
9
:5
−
1
1
6
5
:3
5
15 lis 20:25
Eta:
do 1/ a
m
*a
n
= a
m+n
do 2/ (a
n
)
m
= a
n*m
do 3/ a
n
:a
m
= a
n−m
do 4/ a
m
: b
m
=(a:b)
m
15 lis 20:33