matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
arytmetyka
karolinka3315:
Kąty trójkąta tworzą ciąg arytmetyczny. oblicz środkowy wyraz tego ciągu.
15 lis 18:19
Daromir:
x−r+x+x+r=π 3x=π x=
π
3
15 lis 18:25
karolinka3315:
to nie równa się pi tylko 180
15 lis 18:43