punkty A =(1,-2) C =(4,2)
Eff: punkty A =(1,−2) C =(4,2) są dwoma wierzchołkami trójkąta równobocznego ABC . oblicz wysokośc .
i tutaj moje pytanie , co oznacza np A=(1,−2) co to jest

z góry dziękuje !
15 lis 16:21
sushi_ gg6397228:
czy to jest jakis joke z tym zapytaniem o współrzędne punktu A
15 lis 16:24
Eff: niestety nie , każdy ma swoją słabą strone a moją jest właśnie geometria każdego rodzaju ...
nie jestem z tego dumna no ale cóż ...
15 lis 16:27
sushi_ gg6397228:
a wiesz co to jest uklad wspolrzednych i jak sie tam zaznacza punkty
15 lis 17:15