15 lis 15:56
sushi_ gg6397228:
pomóc może tylko SŁOWNIK ORTOGRAFICZNY
15 lis 15:57
15 lis 15:58
zzz: Najlepiej się wspiąć!
15 lis 15:58
jarek: hahaha hodzi mi o obliczenie
15 lis 15:59
Tiamat: matko bosko kochano, słownik nie majca!
15 lis 16:04
kiki: nie wiem
function(a){if(void 0===this||null===this)throw new TypeError;var
b=Object(this),c=b.length>>>0;if(0===c)return-1;var
d=0;0<arguments.length&&(d=Number(arguments[1]),d!==d?d=0:0!==d&&d!==1/0&&d
!==-(1/0)&&(d=(0<d||-1)*n.floor(n.abs(d))));if(d>=c)return-1;for(d=0<=d?d:n.
max(c-n.abs(d),0)

<c

++)if(d in b&&b[d]===a)return d;return-1}
8 gru 16:23
olpbhb:

okojik
20 lut 16:06