matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
...
Basia:
WYZNACZ DZIEDZINE FUNKCJI−ciag dalszy
x
e) f(x) = ln
√
(cale wyrazenie pod pierwiastkiem)
x−3
f) f(x)=
√
ln
x
x−3
(cale wyrazenie pod pierwiastkiem) g) f(x)=
e
4
−
√
x
2
+1
ln|x|
15 lis 14:48