matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Będzie ktos łaskaw ? :)
ewka:
Będzie ktos łaskaw ?
logx
1
3
=−
1
3
15 lis 10:56
ewka:
halo halo
15 lis 11:05
Jolanta:
log
a
b=c a
c
=b warunek a>0 i a≠1
1
1
log
x
=−
warunek x >0 i x≠1
3
3
1
x
−1/3
=
3
1
1
=
3
√
x
3
3
√
x
=3 / do potęgi 3 x=27
15 lis 11:07