matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
zoska:
może ktoś sprawdzić? jeżeli przyjmiemy że log3≈0,48 oraz log200≈2,3 to log600=? log3+log200=log 3*200=log600 0,48 +2,3 =2,78
15 lis 01:36
aaa:
Dokładnie tak
15 lis 06:44
wik:
tylko w przyblizeniu tak )))
15 lis 13:04