wektory
NIE UMIEM TEGO ;(: Oblicz długość wektora u i v ,
wiedząc że kąt między wektorami u i v ma miarę 135 stopni
oraz |u| = √2 i |v| = 1 .
17 mar 18:43
Basia: Źle napisałeś (aś) treść zadania !
Długości u i v przecież masz podane. Obliczyć zapewne trzeba coś innego.
17 mar 19:02
pomocy: Oblicz długość wektora u - v ,
wiedząc że kąt między wektorami u i v ma miarę 135 stopni
oraz |u| = √2 i |v| = 1 .
TAK WYGLADA POPRAWIONA TRESZ ZADANIA

A CZY TERAZ DA RADE TO ZROBIC BO JA NIE UMIEM:(
17 mar 19:15