proszę o rozwiązanie, co zrobic z tą jedynką ?
ewka: 53x−4=1 proszę o rozwiązanie, co zrobic z tą jedynką ?
14 lis 22:44
Eta:
1=50
14 lis 22:44
Aga: 1=50
14 lis 22:44
aa: 50 daje 1
14 lis 22:44
ewka: dziękujęęę


ale ze mnie matoł, juz chyba pora pozna
14 lis 22:45
ICSP: to może jeszcze ja napiszę. Tak dla pewności

1 = 5
o = a
o
14 lis 22:45
Eta:
Ale wysyp informacji
14 lis 22:45
Aga: a0=1, a≠o
14 lis 22:46
Eta:
Tak , to dla "pewności"

a≠0 !
14 lis 22:48
ewka: hehe, dzięki, dzięki ; p tak to jest jak sie za duzo kombinuje , a rozwiazanie zazwyczaj
proste jest
14 lis 22:49